IT Beheer en ondersteuning

Werkplekbeheer

ARX Frediani installeert en beheert de pc’s en laptops op iedere werkplek en zorgt voor het benodigde werkplek beheer. Wij zorgen ervoor dat alles goed werkt en bij storingen grijpen we in. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie van software en het beheer van de overige apparatuur rondom de werkplek zoals de printers, scanners, bekabeling en beeldschermen.

Support

De afhankelijkheid van IT omgevingen is toegenomen. Het zal voorkomen dat uw tegen een probleem of incident met de computer, het netwerk, software of de randapparatuur aanloopt. Deze problemen kunnen het werk op een onprettige manier verstoren. Daarom proberen we de meeste verstoringen direct op afstand te verhelpen.

Hardware

ARX Frediani helpt ook met het uitkiezen van de hardware en kan deze leveren. Hiermee behoort het vinger wijzen van de leverancier naar de IT beheerder en visa versa tot het verleden. ARX Frediani blijft hiemee hetzelfde aanspreekpunt.

Netwerk

We leveren, installeren en beheren ook alle componenten benodigd voor het lokale netwerk. Van switches, routers, firewall's tot de bekabeling zelf. Naast bekabelde netwerken leveren we ook Wifi oplossingen. Zowel lokaal als Managed Wifi voor een vast bedrag per maand.

Serverbeheer

Een server is een essentieel onderdeel van een netwerk. Zonder goed functionerende server valt uw gehele werkproces stil. Het is daarom van essentieel belang dat uw server in optimale staat verkeert en er geen ongeplande downtime plaats vindt. Omdat servers vaak complex zijn qua hardware n software blijkt in de praktijk dat er onnodig veel problemen en incidenten voorkomen op servers. ARX Frediani kan uw server beheren, zorgen voor reparties, preventief onderhoud en zorgen voor updates. Door incidenten en mogelijke knelpunten in een vroeg stadium te detecteren en te verhelpen zorgen wij voor de grotere continuiteit van uw organisatie

Al deze diensten of een combinatie er van worden op uurbasis aangeboden of tegen een vast bedrag per maand.